top of page
  • Jelena & Lara

Utgång med irländare och mysig helg

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er, med oss är det dunder. I fredags gick vi ut med några andra utbytesstudenter som Lara lärt känna på campus, tre belgier och två svenskar från Uppsala. Vi mötte även upp några irländare som vi lärt känna vilket va så kul. Planen var rätt spontan, vi började på en bar som gav kryssningsvibes, eller Pirates of the Carribean om man vill romantisera det. Vi testade baby Guinness vilket är små shots av nånting haha men det är basically den irländska versionen av hotshots. Det smakade som punschbollar vilket va gott. Det var superkul att få lära känna dom andra och att umgås med några irländare, det hjälper ju alltid att känna locals, typ som när man vill äta den bästa kebaben i slutet av kvällen :)

Efter baren var det några som ville klubba och vilka är vi att tacka nej till att dansa så vi hängde på och hamnade på nåt ställe som körde 70-tals musik den kvällen så det var ju skoj.


På lördagen tog vi en rejäl sovmorgon och Lara pluggade en del och sen mot kvällen gjorde vi oss i ordning för middag på en italiensk restaurang. The food didn't slap men drinkarna va bomb, Lara körde Venetian fizz som va en spin på en aperol spritz och Jelena tog en espresso martini.


Idag, söndag, har vi tagit det rätt lugnt men ändå vart produktiva. Vi har handlat, städat och tvättat kläder och ska snart gå ut och förhoppningsvis fixa pedikyr. No free feet pics though sorry.


Hörs sen, hejdåååå

bottom of page