top of page
  • jelenak9

Cliffs of Moher

I April, då familjen var på besök här, spenderade vi en hel dag på PaddyWagon turen till Cliffs of Moher. Påväg dit stannade vi på flera ställen. Det var en lång dag. Vi skulle samlas vid busshållplatsen 8.00, och kom hem ungefär 20.00. Vi fick se massa vacker natur på resan dit. Irland är verkligen ett grönt land. Massa bondgårdar finns utanför centrala Dublin, med alla möjliga sorters djur ute på vägarna.


Detta är en bild från Mini Cliffs, som ligger några stopp bort från de riktiga klipporna. Här fanns det inga turister och man kunde röra sig fritt runt klipporna. Vi var dock endast där ca 10 min.


När vi väl kom fram till de riktiga klipporna fick vi vara där ca 3 timmar. Det var otroligt vackert, nästan så att man inte riktigt kan smälta det man ser.


Det var verkligen värt att äntligen åka iväg och se denna vackra natur. Resan hem var en tid för oss alla att vila och vi stannade även på ett ställe för att äta. Bussföraren var snäll nog att lämna av oss nära lägenheten, då stationen vi kom ifrån låg längre bort ifrån oss.




bottom of page